OVER MIJ

Wat mij vooral boeit is de ruimtelijke ervaring die mensen in gebouwen ondergaan en wat daarvan de oorzaken zijn. Ik vind het interessant dit te onderzoeken en de resultaten daarvan toe te passen in mijn werk. 

 

Bezig zijn met de behoeften van mensen en de relatie tussen het ontwerp en zijn gebruiker is wat in belangrijk vind binnen het ontwerp gebied. Ik probeer altijd zoveel mogelijk op een oplossingsgerichte manier in te spelen op de maatschappelijke ontwikkelingen. Om een concept te kunnen vormen begin ik altijd met het doen van onderzoek. Dit doe ik door te lezen, te kijken en te luisteren. Om vervolgens meer inzicht te krijgen in het concept, maak ik driedimensionale schetsmaquettes, kijk ik naar referentieprojecten, maak ik schetsen en gebruik ik materiaalstalen. In deze fase probeer ik zoveel mogelijk te experimenteren met vorm, schaal, licht en kleur. Zodat er iets unieks kan ontstaan. Als alles klopt, werk ik de plattegronden, aanzichten, doorsneden en details verder uit. 

 

Ik ben Martje Damhuis, ik ben zesentwintig jaar en ik studeer en woon in Groningen. Op dit moment ben ik vierdejaars student ruimtelijke vormgeving op Academie Minerva.

 

Voor nog meer informatie over mij kunt u hieronder mijn curriculum vitae downloaden. 


Download
Curriculum vitae
2018.pdf
Adobe Acrobat document 2.5 MB